442

Halkaistu mekaaninen tiiviste 442

Ensiluokkaista käyttövarmuutta uuden sukupolven halkaistujen tiivisteiden tekniikalta.

Suorituskyvyiltään ja käyttövarmuudeltaan ensiluokkainen CEHSTERTON halkaistu mekaaninen tiiviste 442 on ensimmäinen uuden sukupolven halkaistuista tiivisteistä. Patentoidun rakenteensa ansiosta tiiviste 442 kestää kolme ja puoli kertaa suurempia paineita kuin tavalliset halkaistut tiivisteet. 442 on lisäksi ainoa halkaistu tiiviste, joka on suunniteltu nimenomaisesti kestämään tiivistepesässä esiintyvää tyhjiötä. Tämän ansiosta se on ihanteellinen tiiviste imusiirtopumppu- tai sekoitinkäyttöön, jossa astiat tyhjennetään ensiksi ja paineistetaan sen jälkeen.

Tiivisteessä 442 on myös muita käyttövarmuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten liukupintojen automaattinen keskitys niiden pitämiseksi luotettavasti yhdessä ja pintojen hydraulinen tasapainotus lämmönmuodostumisen pienentämiseksi. Nyt kun tiiviste 442 on tullut markkinoille, saatavilla on halkaistu tiiviste, jonka suorituskyky on parempi kuin monien tavallisten tiivisteiden suorituskyky.

 

Nopea asennus tarvitsematta purkaa laitteistoa; käyttäjän korjattavissa kentällä

Halkaistu mekaaninen tiiviste 442 voidaana sentaa puolta nopeammin kuin muut halkaistut tiivistemallit. Kiinnitysruuvit, joille on patentti haussa, eivät irtoa eivätkä joudu hukkaan. Akselin 0-rengas on kiinnitetty päittäisliitosta käyttämällä ja varustettu pidikkeellä, jolloin ei tarvita liimaa, joka voi olla vahingollista tiivisteen toiminnalle. Keskitysnapit, joille on patentti haussa, keskittävät tiivisteen automaattisesti ennen käynnistystä. Välilevyjä tai joustinpidikkeitä ei tarvita. Kaikki jouset on kiinnitetty laippaan, eivätkä ne vaadi asettelua eivätkä kokoamista. Kiinteän liukupinnan pyörimisenestolukitus on automaattinen, eikä sitä tarvitse kohdistaa. 442 on lisäksi käyttäjän korjattavissa huokealla varaosasarjalla. Korjaukset sujuvat nopeasti ja vaivattomasti; varatiivistettä ei tarvitse pitää käsillä siltä varalta, että tiiviste lähetettäisiin tehtaalle pitkäaikaista korjausta varten. 442 voidaan huoltaa ilman liimasaumoja tai tarkkoja toleransseja vaativia leikkauksia.