Palvelut

Laadukkaiden tuotteidemme lisäksi tarjoamme tiivistys- ja pinnoitusratkaisujen palvelut asiantuntemuksella ja kokemuksella. Palvelumme kattavat koko työkaaren suunnittelusta materiaalivalintaan, pohjatyöstä pinnoittamiseen sekä tarkastukseen, dokumentointiin ja koulutukseen.

Suunnittelu

Konsultoimme laitevalmistaja-asiakkaitamme tietomme ja kokemuksemme pohjalta luotettavien ratkaisujen löytämiseksi. Prosessiteollisuuden asiakkaillemme tarjoamme laiteparannuksiin liittyvää suunnittelua.

 

Elinkaariratkaisut

Pidennämme laitteiden elinkaarta polymeerikomposiiteilla, samalla palauttaen niiden energiankulutuksen lähtöarvoihin ja useasti jopa saavuttaen merkittäviä energiasäästöjä. Ammattitaitomme, uusin teknologia sekä tietomme alan ja materiaalien kehityksestä takaavat lopputuloksen, johon asiakkaamme, me sekä ympäristö ovat tyytyväisiä.

 

Pinnoitusprojektit

Kartoitamme työn ja asiakkaan vaatimukset, toiveet ja suunnittelemme toteutuksen sekä täydellisesti sopivat laadukkaat materiaalivalinnat. Otamme suunnittelun lähtövaiheessa aina huomioon turvallisuutta parantavan ja ympäristöä sekä energiaa säästävämmän vaihtoehdon täyttämään toiveet laadusta tinkimättä.

 

Koulutus

Me olemme Tiivistepalvelu. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla tiivistesuositukset, tiivisteiden suunnittelun ja henkilöstön tiivistekoulutuksen tiivisteiden oikeanlaiseen asentamiseen. Kauttamme on saatavissa standardin EN1591-4 mukainen laippatiivisteasentajan koulutus.

 

Referenssit

Olemme toimineet vaativissa hankkeissa mm. ydinvoimaloissa, valmistavassa teollisuudessa, paperi- ja selluteollisuudessa, raskaassa prosessiteollisuudessa sekä off-shore -kohteissa.