Yritys

Tiivistepalvelu Oy on turkulainen maahantuonti- ja asiantuntijayhtiö. Päämiehemme ovat maailmanlaajuisesti toimivia tunnettuja yrityksiä. Toimittamamme tuotteet ovat tarkan laadunvalvonnan alaisia. Yhtiö on perustettu 1988 ja perustamisestaan lähtien yhtiö on toiminut läheisessä yhteistyössä Länsi-Suomen prosessiteollisuuslaitosten kanssa. Asiakasyrityksemme ovat ydinvoimaloista sellu- ja paperitehtaisiin, kaivosteollisuudesta kemiantehtaisiin. Käytännössä kattaen kaikki Suomessa löytyvät teollisuudenalat. 

Olemme erikoistuneet teollisuuden tiivistysratkaisuihin ja toimitamme räätälöityjä tiivisteitä laajalle määrälle OEM (Original Equipment Manufacturer)  asiakkaita.Tuotteiden laadunvalvonta ja jäljitettävyys ovat laatuajattelun kehittyessä tulleet entistä tärkeämmäksi. Tiedostamme tämän ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti ollaksemme tämän ajattelun edelläkävijöitä Suomessa. 

Toimitamme myös polymeerikomposiitti tuotteita, yhä enemmän turn key periaatteella. Tällaiset projektit voivat olla hyvinkin suuria ja niihin liittyvä projektinhoidon osaaminen ja laadun seuranta ovat ensiarvoisien tärkeitä. Toimittaessa huippu tuotteiden kanssa huipputulosten saavuttaminen edellyttää osaamista ja tarkkuutta. Tähän pystymme ja tämän osaamme.  Vaativien projektien hoidossa hyvä ohjenuora on vanha viisaus: ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Pystymme tarjoamaan vahvan, katkeamattoman ketjun päämiestemme suunnittelupöydältä asiakkaidemme laitoksiin. 

Pitkä kokemus teollisuudesta

Toimintamme ydin on ollut ensimmäisestä päivästä lähtien oikeat sekä kilpailukykyiset materiaalit. Olemme kasvaneet johdonmukaisesti yritysten muuttuvien tarpeiden mukana. Meillä on alan uusin tieto ja taito käsissämme, mutta emme päästä pitkää kokemustamme luisumaan käsistämme.

Tuotteet

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia, toimivia ja turvallisia tiivistys- ja pinnoitusratkaisuja. Toiminnassa pidämme ympäristöstä huolta ja hillitsemme teollisuuden prosessien päästöjä. Kuluneet laitteet kasvattavat energiantarvetta, kustannuksia sekä ympäristön rasitusta. Pinnoittamalla laitteet voidaan palauttaa energiankulutus alkuperäiselle tasolle. Riittävän aikaisessa vaiheessa laitteen pinnoittaminen välttää tulevaisuuden suuret investointitarpeet.

Erikoisalueidemme vankka kokemus perustuu kansainvälisiin kanaviin, alan tuoreimpaan tuoteosaamiseen sekä maailmanlaajuisiin referensseihin. Olemme myös mukana jatkuvassa tuotekehityksessä päämiestemme kautta.